Klik hier

One Response tot “Recycle! Kettingen maken van T-shirts”

 1. Ja, prachtig die t-shirt kralen, ik ben gek op gemengde technieken ook met schilderen enz.
  ik put veel inspiratie van het modemerk Desiqual, veel te duur voor mij, maar ik heb nu een jurk gemaakt die daar tussen zou kunnen hangen, en een oude Jas heb ik een verfbad gegeven alle knopen eraf gehaald en nieuwe meerkleurige en soms dubbele knopen gebruikt uit Oma’s knopendoos.
  Nu heb ik spullen uit de bouwmarkt gekocht en ga daar proberen kettinen van te maken, ik zie wel of het lukt, vind in ieder geval al veel voldoening in het prutsen en knutselen, maar vooral in kijken.
  Mijn droom zou zijn om daar minstens 5 dagen in de week mee bezig te zijn in een atelier, maar ja…..er moet ook brood op de plank komen hè.
  Bedankt voor weer een nieuwe inspiratie, en ik zal mijn kledingkast eens op gaan ruimen, kijken wat ik vind.
  groetjes Tineke

Reageer