tijdens afgelopen seizoenen hebben aanstaande bruiden een veeleisende smaak ontwikkeld als het gaat om verlovingsringen, zoals ongebruikelijke vormen, gekleurde stenen en zeldzame materialen. De klassiekers bestaan nog altijd, maar wat voor verlovingsring kan de vrouw die het onverwachte verwacht eigenlijk verwachten in 2018?

Om richting en inspiratie te geven aan de zoekende man, heeft ons panel onderzoek gedaan naar de nieuwste trends op het gebied van verlovingsringen, zodat u er in een paar minuten achter komt hoe de verlovingsring die u aan uw aanstaande vrouw zult geven, eruit ziet!

2018 Is het jaar dat alles kan

 

2018 is het jaar waarin het qua verlovingsringen alle kanten op kan. In 2018 vindt er een heuse verschuiving plaats naar ringen die voorheen niet echt werden gezien als een trouw-juweel, zoals een triljoen, een markies en peervormen. Hetzelfde geldt voor de steen. Zo zijn grijze diamanten bijvoorbeeld erg in trek! De trend is dus om het avontuur op te zoeken geen traditionele ring te vinden, maar een eigen traditie te creëren!

Een ring die een reflectie van jezelf is

We leven in een tijd waar een vrouw vrij is om haar individualiteit naar buiten te brengen en dit onder andere te laten zien door haar juwelen. Het is niet meer zo dat vrouwen alleen maar sieraden van hetzelfde metaal dragen, het is juist gebruikelijk om een beetje te mixen. Een trend op het gebied van verlovingsringen is om de ring echt ‘eigen’ te maken. Unieke ringen die speciaal voor een persoon gemaakt zijn en aanpassingen heeft die je zelf mooi vindt, zorgt er voor dat het voor altijd een goede keuze blijft.

Voel geen commitment om een bepaalde stijl te kiezen

Als u een ongebruikelijke ring op het oog heeft, maar u bent bang dat uw stijl verandert of u hem in de loop der jaren misschien niet meer mooi vindt, zijn er verschillende opties. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om uw ring aan te laten passen. Denk hierbij aan het aanpassen van de steen, de ring zelf kan ook weer aangepast worden door er een ring bij te plaatsen, of de ring anders te graveren. Wees niet bang om de keuze te maken die goed voelt, maar misschien niet tijdloos is!

Zoek een goede juwelier

Het is natuurlijk erg belangrijk om een goede juwelier te zoeken. Onze ervaring leert dat u bij juwelier Peereboom uit Amstelveen erg goed zit!