Wanneer je denkt dat het tijd is voor een make-over, dan is het belangrijk om de juiste stappen te nemen zodat je het gewenste resultaat kunt behalen waar je van droomt. Veel is er mogelijk en zelfs zal het je verwachtingen nog kunnen overtreffen. In deze blog geven we je tips waarmee jij sneller de gewenste resultaten kunt behalen. We plaatsen frequent nieuwe blogs op onze forum waarmee je je voordeel kunt doen. Blijf ons volgen en lees onze blogs.

Laat een ooglift doen

Veel mensen hebben last van oogleden die hangen. Dit gaat gepaard met problemen met lezen, hoofdpijn en een drukkend gevoel op de ogen. Het is jammer dat veel mensen hier mee kampen, zelfs weten ze soms niet dat er oplossingen zijn voor dit probleem. In een cosmetische kliniek is er de nodige kennis en kunde aanwezig om het probleem van hangende oogleden aan te pakken. Hoe ze dit doen? Door overtollige huid te verwijderen en de oogleden weer strakker richting de wenkbrauwen te zetten. Dit noemen we een ooglift. Het gaat hier om een relatief kleine ingreep die voor veel resultaat gaat zorgen. Je kijkt wakker uit je ogen, zo kom je helder op mensen over. Je ziet er niet vermoeid uit, zoals dat wel het geval is met hangende oogleden.

Naast de ooglift is het mogelijk om een wenkbrauwlift te doen. Dan worden de wenkbrauwen weer meer naar boven getrokken, zodat ze minder hangen en op deze manier oog je jonger. In combinatie met een ooglift zijn de resultaten grandioos. In vele gevallen is een ooglift voldoende. 

Passende kleding en sieraden

Het is altijd belangrijk om kleding te kiezen die bij je past. Ieder mens is een karakter op zich, hierdoor is er op een bepaalde manier bepaalde kleding die je wel en niet staat. Daar moet je natuurlijk de nodige zelfkennis over hebben. De ene persoon doet het goed in strakke kleding, terwijl de andere beter voor layback kan gaan. Meestal is hetgeen dat je leuk vindt ook dat wat bij je past. Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal weet welke kleding en sieraden en nu werkelijk bij jou passen. Dat is een kwestie van uitproberen. Ook kun je hulp vragen aan een kledingadviseur. Zo kom je er bijvoorbeeld achter wat jouw ideale kleuren zijn qua kleding en de vorm van sieraden

Een kledingadvies en eventueel cosmetische chirurgie maakt het mogelijk om een totale make-over te krijgen waar je weer jaren mee vooruit kunt. Veel mensen kunnen hier baat bij hebben, omdat ze er misschien ouder uitzien dan ze in werkelijkheid zijn.