Bedels cadeau doen is een erg leuke manier om bepaalde zaken te vieren, bijvoorbeeld een eindexamen van een opleiding of een verloving. Door symbolische bedels cadeau te geven aan iemand maak je het extra speciaal. Ook is het een leuk cadeau voor kinderen. Natuurlijk is het wel slim om te weten wat bedels eigenlijk zijn voordat je ze cadeau geeft aan iemand. Daarom gaan we dit aan je uitleggen in deze blog. Daarnaast gaan we je vertellen hoe groot de variatie is die er bestaat in deze categorie van sieraden. Lees snel verder om het allemaal te ontdekken.

Kinder bedels 

Laten we snel met de leukste bedels beginnen, dit zijn natuurlijk kinderbedels. Stripfiguren en fantasiewezens zijn iets wat kinderen erg leuk vinden. Ook op het gebied van bedels is er veel te vinden als het om deze thematiek gaat. Je kunt bijvoorbeeld denken aan disney bedels, of andere figuren die de fantasiewereld van kinderen bevolken. Een bedel kan van alles zijn, bijvoorbeeld een klein figuurtje van zilver dat je aan een zilveren armband kunt vast maken. Dit noemen we dan de bedelarmband. Een van de grappigste dingen aan deze armband is dat je om de zoveel tijd een bedeltje kan toevoegen. Dit is erg leuk omdat je op deze manier samen met je kind kan sparen. 

Bedels voor volwassenen

Wanneer je ouder wordt, dan zijn er andere zaken die belangrijker worden, denk bijvoorbeeld aan het slagen voor een opleiding. Ook religieuze zaken spelen bij oudere mensen vaak een rol. Daar spelen de makers van bedels op in. Er zijn bijvoorbeeld bedels van religieuze figuren. Ook bij reizen of de liefde zijn er mogelijkheden als het om bedels gaat. Je kunt ze allemaal sparen en aan je bedelarmband bevestigen. Het sparen blijft een leuk onderdeel van de bedelarmband.