Wanneer de zomer losgebroken is, is het weer tijd om jezelf op zomerse look te trakteren. Dat kun je op verschillende manieren doen met een: nieuwe jas, broek, sokken, schoenen en veters. In deze blog geven we je tips om je zomerse look extra vrolijk te maken. Check ze snel en doe er je voordeel mee.

Prints

Wanneer je de kleding voor 2019 ziet, de zomereditie, dan is het duidelijk dat surf helemaal in is. Prints en tropische sferen maken de dienst uit. Alsof je telkens klaar bent om een middag naar het strand te gaan.

Versieren

Om iemand deze zomer te versieren zul je eerst je zelf moeten versieren. Doe dat lekker uitbundig, want de trends geven dit jaar aan dat het mag. Denk daarbij aan bloemen en jurken, niets is te poppig of te vrolijk. Be happy, dress like a summerdoll.

Ibiza chick

Het is een leuke manier om jezelf op een vrolijke manier neer te zetten: kleed je als een Ibiza chick. Wat is dat? Draag daarvoor: lange gewade en vooral veel vrolijke heldere kleuren. Een vrolijke kleur is overigens helemaal niet altijd fel hoor. Het gaat om het gevoel, dus kies gewoon wat je leuk vindt.

Kies je kleuren verstandig!

Niet alle kleuren staan je misschien even goed. Daarom is het belangrijk om kritisch te kijken naar de vrolijke kleuren van de kleren die je wilt dragen. Passen ze bijvoorbeeld bij je haarkleur of de kleur van je huid? Het is ook slim om een felle kleur te combineren met wat meer gematigde tinten. Je zou ze ook neutraal kunnen noemen. Het is leuk om een beetje te spelen met visuele elementen in je kleuren, dus het kan leuk zijn als je stippen, bloemen (daar heb je ze weer) of strepen draagt.

Experimenteer

Het is belangrijk om te durven experimenten met kleren die je normaal niet snel zult dragen. Zo blijf je niet in je veilige cirkeltje hangen. Denk ook even na wat je thuis nog in de kast hebt hangen wanneer je in de winkel staat te shoppen.

Conclusie

Een zomerse look samenstellen is makkelijk en leuk. Je voelt je echt een stuk vrolijker wanneer je aandacht besteedt aan een kleurrijke garderobe. Blijf altijd dicht bij wat jij leuk vindt.

Meer lezen?

Wat zijn leuke relatiegeschenken en de sierraden trends van nu. Ontdek het nu op onze is site.