Een horloge is niet alleen handig maar ook een hele stijlvolle accessoire. Er zijn veel verschillende horloge merken verkrijgbaar op de markt tegenwoordig, goedkope maar ook duurdere.

Voor zowel mannen als vrouwen is er veel keus. Je kan kiezen voor een mooi elegant horloge of juist een stoere.

Vrouwen kiezen vaak voor een wat dunner horloge met een kleine wijzerplaat terwijl mannen daarentegen vaak voor grote horloges gaan met grote wijzerplaten. Er zijn voor vrouwen kleine horloges verkrijgbaar maar ook wat grovere. Voor mannen is dat hetzelfde, er is veel keuze in grote horloges met grote wijzerplaten maar er zijn ook heel veel kleinere modellen.

 

Tegenwoordig hebben veel horloges ook verwisselbare bandjes, zo kunt u uw horloge nog beter afstemmen met uw kleding. Dit biedt veel meer mogelijkheden en variatie in uw horloge, u kunt de ene dag een leren bandje dragen en de andere dag een metalen.

Een horloge moet er niet alleen mooi uit zien maar ook lekker om de pols zitten, pas een horloge daarom altijd eerst even voordat u gelijk gaat kopen.

 

Smartwatches

Er zijn ook nog smartwatches, deze gebruiken mensen voornamelijk voor andere dingen dan het weten van de tijd. Er zijn verschillende smartwatches met elk verschillende functies. Een smartwatch is eigenlijk een verlengde van uw telefoon, heel erg handig!