Om zorgeloos in te checken en je vlucht te halen willen de meeste mensen op tijd aanwezig zijn op Schiphol. Lang wachten op een luchthaven is nooit leuk. Er zijn veel eetgelegenheden en winkels die het wachten al wat minder erg maken. Om de klok nog wat sneller te doen tikken, heeft IWC Schaffhausen in samenwerking met Gassan een nieuwe pop-up store geopend op het vliegveld.

Exclusieve horloges

De horloges van het merk IWC Schaffhausen staan bekend als meesterwerken met een exclusief design. Producten bij dit merk worden met veel aandacht voor detail gemaakt. Om het 150-jarig bestaan te vieren heeft IWC besloten dat het tijd werd voor een luxe store op Schiphol. In de gloednieuwe pop-up store kun je terecht voor zes iconische productfamilies van het merk: de Portugieser, Portofino, Aquatimer, Ingenieur, Da Vinci en Pilot’s Watches.

Gassan

Gassan is in Nederland een officiële retailpartner van het merk IWC. Op de website van Gassan  hebben bezoekers een ruime keuze aan exclusieve horloges van merken als Rolex, Cartier, Breitling, Swarovski en IWC Schaffhausen. In samenwerking met dit laatste merk heeft Gassan dus sinds kort een nieuwe winkel geopend op Schiphol.

Locatie van de store

De winkel is te vinden in lounge 2 van het niet-Schengen gedeelte van Schiphol Airport. IWC en Gassan hebben hierbij behoorlijk uitgepakt. De store is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 139 vierkante meter. In de pop-up store vind je een lounge en bar waar bezoekers op uitnodiging kunnen genieten van een drankje. Voor mensen die rustig wat willen lezen is er een bibliotheek. Dit alles en uiteraard de exclusieve horloges maken het zeker de waard om binnenkort een kijkje te nemen in de store wanneer je op Schiphol bent.